În conformitate cu LEGEA Nr. 105 din 13-03-2003 privind protecția consumatorilor, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități în caz că depistează neconformități.

Procedura de denunțare și retur:

Returnarea se face anunțând in prealabil intenția de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalități:

– la adresa de email contact@ecostup.md

– la numărul de telefon +37360414146

– prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa mun. Chișinău, șos. Hâncești 204, pentru EcoStup SRL

De asemenea sesizarea trebuie sa conțină următoarele:

– numele clientului, adresa de email (daca este cazul) și numărul comenzii

– denumirea si numărul de bucăți pentru produsele ce se doresc returnate

– data livrării produselor

– motivul returnării

Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de către dumneavoastră, iar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur, suma va fi rambursata.

In cazul in care returul se datorează unei erori din partea noastră (s-a trimis produsul greșit, sau produsul este deteriorat) vom returna suma integrala, inclusiv costurile de transport. In caz contrar se vor retine costurile de ambalare, manipulare, si – daca este cazul – de transport din suma rambursata.

Ecostup SRL va încerca întotdeauna sa rezolve orice sesizare. In acest sens va punem la dispoziție o adresa de e-mail spre care puteți direcționa orice sesizare sau reclamație la care va vom răspunde in maxim 10 zile calendaristice: contact@ecostup.md

0

Search for products

Inapoi sus
Produsul a fost adăugat în coș